DHOMË TEKE

Kjo dhomë është e pajisur me një krevat, të gjitha pajisjet e nevojshme dhe ajër të kondicionuar. Ideale për një person.

1 Person

Ajër I Kondicionuar

1 Krevat Dopio

30€

SHËRBIME