DHOMË TEKE

Kjo dhomë është e pajisur me një krevat, të gjitha pajisjet e nevojshme dhe ajër të kondicionuar. Ideale për një person.

1 Person

Ajër I Kondicionuar

1 Krevat Dopio

30€

DHOMË DOPIO

Kjo dhomë është e pajisur me një krevat, të gjitha pajisjet e nevojshme dhe ajër të kondicionuar. Ideale për dy persona.

2 Persona

Ajër I Kondicionuar

1 Krevat Dopio

40€

DHOMË TRESHE

Kjo dhomë është e pajisur me një krevat, të gjitha pajisjet e nevojshme dhe ajër të kondicionuar. Ideale për tre persona.

3 Persona

Ajër I Kondicionuar

1 Krevat Dopio + 1 Tek

50€