MIRËSEVINI NË PRIMAVERA

Qëndroni të qetë dhe pushoni pasi për të tjerat mendojmë ne..

Ju mirëpresim të vini në vendin e qetësisë dhe të ndjeheni mirë në ambjentet tona. Hoteli jonë ofron kushte të përshtatshme për një qëndrim të këndshëm në Tiranë pranë kompleksit Dinamo. Ne ofrojmë 14 Dhoma dhe një suite të pajisura me të gjitha pajisjet e nevojshme për të qëndruar në kushte sa më komode.

DHOMAT TONA

DHOMË TEKE

Kjo dhomë është e pajisur me një krevat, të gjitha pajisjet e nevojshme dhe ajër të kondicionuar. Ideale për një person.

DHOMË DOPIO

Kjo dhomë është e pajisur me një krevat, të gjitha pajisjet e nevojshme dhe ajër të kondicionuar. Ideale për dy persona.

DHOMË TRESHE

Kjo dhomë është e pajisur me një krevat, të gjitha pajisjet e nevojshme dhe ajër të kondicionuar. Ideale për tre persona.

Kurseni Para & Kohë!

Rezervoni tani, për të kaluar çaste të bukura