DHOMË DOPIO

Kjo dhomë është e pajisur me një krevat, të gjitha pajisjet e nevojshme dhe ajër të kondicionuar. Ideale për dy persona.

2 Persona

Ajër I Kondicionuar

1 Krevat Dopio

40€

SHËRBIME